Bottnaryds Idrottsförening
Est. 1929

Bli medlem i Bottnaryds Idrottsförening
Lokala regler med anledning av Covid-19
BIF följer de regler och förordningar som för varje tidpunkt bestämts av FHM. Dessa, nationell lagstiftning och rekommendationer från RF utgör vårt lokala regelverk.
I dagsläget har vi valt att begränsa antal deltagare inomhus (klubbhuset) till 8 personer. Det åligger varje medlem att själv ta fullt ansvar att dessa regler efterlevs.

Fullständiga och uppdaterade regler finns att läsa på:

Arbetsdag 8/5 09:00-13:00
2021-05-03 19:18

Medlemmar.

Dags att utveckla vår fina anläggning och göra den klar till säsongen.

Vi ska bl.a

• Bygga vindskydd
  • Bygga uteförrådsyta
  • Komplettera hinderbana
  • Slyröja
  • Grovstäda

Varmt välkomna vi bjuder på korv och fika.

Projekt 2021
2021-04-13 11:14

Hej medlemmar.

Här ser ni en översikt av de viktigaste utvecklingsprojekt som föreningen jobbar med under 2021.

• Belysning runt klubbstuga och i nya grillplatsen
  • Nya vindskydd i anslutning till grillplatsen
  • Ny infotavla vid entren
  • 12 håls frisbeegolf bana
  • Juniorhinder till hinderbanan
  • Ny skjutport till uteförrådet
  • Anlägga inomhus Paddelbanor

Ambitionen är att dessa ska vara klara senast tills årsskiftet förrutom paddelbana som är ett större och mer omfattande projekt.

Vill du som medlem bidra med hjälp, kompetens till detta är du varmt välkommen att ta kontakt med oss i styrelsen.

Digital verksamhetsberättelse 2020
2021-02-01 13:15
Hej Medlem.

Verksamhetsberättelsen för 2020 finns nu för nedladdning.

Trevlig läsning.

Digitalt årsmöte 2021-02-23 19:00-20:30
2021-02-01 11:00
Medlemmar i Bottnaryds IF är välkomna till 2021 årsmöte.
PGA pandemin och begränsning i möjlighet att träffas fysisk (max 8 deltagare)kommer mötet att genomföras digitalt via Teams. I övrigt är det sedvanlig procedur för mötet.

Anslut via nedan länk där får du några val.
Om du har teamsapp installerad sedan tidigare välj "Open your Teamsapp"
Har du ingen teamsapp installerad sedan tidigare välj "Continue on this browser"

Utskick av medlemsavgifter
2021-01-21 08:22
Bästa medlemmar!

Under dagen kommer inbetalning för årets medlemsavgifter att skickas ut.
Nytt för i år är att det sker digitalt via den mailadress som finns registrerad på er/familj.

I mailet finns en länk, genom att öppna den kommer ni till sidan för betalning när ni kan välja att betala med kort eller genom faktura.

Är ni flera medlemmar i er familj har ett familjemedlemskap räcker det att ni öppnar och en länk och betalar för familjen.

Frågor? oklarheter? Något som inte ser korrekt ut eller familjemedlem som saknas, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er. bottnarydsif@gmail.com

Styrelsen BIF

Ny betalningsrutin medlemskap
2021-01-11 20:20
Hej Medlem.

Bottnaryds IF har bytt betalningssystem för att säkra upp våra rutiner
Detta innebär att du kommer få en för dig unik betalningslänk skickad till dig via mail inom några veckor.

Följ instruktionen och betala.
Är ni flera medlemmar i familjen och har familjemedlemskap räcker det att ni öppnar en länk och betalar för alla.

Har du problem = kontakta oss på bottnarydsif@gmail.com så hjälper vi dig.

mbh Styrelsen

Hinderbana
2020-10-05 20:01
Hinderbanan
Hinderbanan är nu klar för användning...äntligen.
Vi har kontrollbesiktigat hindren gällande förankring, hållfasthet och skaderisk, och kommit fram till att den håller måttet och är därmed godkänd. BIF kommer fortsatt att genomföra denna kontroll 2 ggr om året. (vår och höst) och åtgärda eventuella fel, brister som upptäcks.
Upptäcker du som hinderlöpare skada, fara eller brist kontakta då snarast nedan personer för åtgärd.

OBS! trots dessa kontroller så innebär det alltid en risk för personskada att löpa en hinderbana, därför sker detta ALLTID på egen risk.

Anmäl fel, brister på hinder eller kom med idéer till nya hinder till:
Pierre Figéus 0708 678696
Fredrik Lantz  0731 564748
bottnarydsif@gmail.com

Arbetsdag
2020-09-28 18:54
Hej alla medlemmar.
Då är det dax att göra höstfint på IP.
Vi kallar därför till traditionsenlig arbetsdag.
Lördagen 17/10 mellan 09:00 - 12:00
Hoppas så många som möjligt kan komma.
Vi bjuder på fika.

Friidrott
Resultat Bottnarydskastet Junior
2020-08-30 18:00, Friidrott